Designmagasin
Designmagasin
Butikklokaler

Portugal Vineyards

Butikklokaler Portugal Vineyards konseptbutikk er den første fysiske butikken for online vinspesialfirma. Butikken ligger i tilknytning til selskapets hovedkvarter, vendt mot gaten og okkuperer 90m2, og består av en åpen plan uten skillevegger. Interiøret er en blendende hvit og minimal plass med sirkulær sirkulasjon - et hvitt lerret for den portugisiske vinen til å skinne og vises. Hyllene er skåret ut av veggene med henvisning til vinterrassene på en 360-graders oppslukende detaljhandel uten teller.

Prosjektnavn : Portugal Vineyards, Designernes navn : Ricardo Porto Ferreira, Kundens navn : Porto Architects.

Portugal Vineyards Butikklokaler

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.