Designmagasin
Designmagasin
Bolighus

Soulful

Bolighus Hele plassen er basert på ro. Alle bakgrunnsfarger er lyse, grå, hvite, etc. For å balansere mellomrommet, vises noen svært mettede farger og noen lagdelte teksturer i rommet, for eksempel dyp rød, for eksempel puter med unike utskrifter, for eksempel noen metalliserte ornamenter. . De blir de lekre fargene i foajeen, samtidig som de tilfører passende varme til rommet.

Prosjektnavn : Soulful , Designernes navn : Sha Lu, Kundens navn : MULU .

Soulful  Bolighus

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.