Designmagasin
Designmagasin
Saftige Dedikerte Grow Box

Bloom

Saftige Dedikerte Grow Box Bloom er en saftig dedikert vokse-boks som fungerer som et stilig hjemmemøbler. Det gir perfekte oppvekstvilkår for sukkulenter. Hovedmålet med produktet er å fylle ønsket og pleie som bor i urbane områder med mindre grønt miljøtilgang. Bylivet har mange utfordringer i dagliglivet. Det fører til at folk ignorerer deres natur. Bloom har som mål å være broen mellom forbrukere og deres naturlige ønsker. Produktet er ikke automatisert, det tar sikte på å hjelpe forbrukerne. Applikasjonsstøtten vil tillate brukere å ta grep med plantene sine som lar dem pleie.

Prosjektnavn : Bloom, Designernes navn : Mert Ali Bukulmez, Kundens navn : Nottingham Trent University.

Bloom Saftige Dedikerte Grow Box

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Noen ganger trenger du et veldig stort team av talentfulle designere for å komme med virkelig flotte design. Hver dag har vi et utpreget prisbelønnet innovativt og kreativt designteam. Utforsk og oppdag original og kreativ arkitektur, god design, mote, grafikkdesign og designstrategiprosjekter fra designteam over hele verden. La deg inspirere av de originale verkene fra stormesterdesignere.