Designmagasin
Designmagasin
Parfymehandel

Nostalgia

Parfymehandel Industrilandskapene på 1960-1970-tallet inspirerte dette prosjektet. Metallkonstruksjonene laget av varmvalset stål skaper en realistisk inntoning av anti-utopi. Et rustent profilert ark med gamle gjerder skaper en atmosfære av fullstendig ytringsfrihet. Åpen teknisk kommunikasjon, shabby gips og granitt benkeplater bidrar til det interiør industrielle chic på sekstitallet.

Prosjektnavn : Nostalgia, Designernes navn : Dmitry Pozarenko, Kundens navn : Gold Apple.

Nostalgia Parfymehandel

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.