Designmagasin
Designmagasin
Interiørdesign Til Boliger

EL Residence

Interiørdesign Til Boliger EL Residence ble inspirert til å bli designet med en ny kreativitet gjennom tekstur og materialer, med et design som fokuserer på tilpassede oppsett. Et dristig og modent tema ble hoveddesignideen med et snev av livlig farge og buet formdesignelement for å myke opp den primære designtilnærmingen. Materialer som kromstål, metallelementer, naturstein og marmor brukes for å få frem den generelle designtilnærmingen, mens feminine elementer i form av organisk formede ornamenter og møbler er integrert for å balansere den maskuline stemningen og lyse opp det indre rommet .

Prosjektnavn : EL Residence, Designernes navn : Chaos Design Studio, Kundens navn : Chaos Design Studio.

EL Residence Interiørdesign Til Boliger

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.