Designmagasin
Designmagasin
Gårds- Og Hagedesign

Shimao Loong Palace

Gårds- Og Hagedesign Ved å bruke naturlig og flytende språk fornuftig organisering av landskap, er gårdsplassen koblet til hverandre i flere dimensjoner, gjennomsyret med hverandre og konvertert jevnt. Ved å bruke den vertikale strategien på en dyktig måte, vil høydeforskjellen på 4 meter bli reversert til høydepunktet og funksjonen i prosjektet, og skape et flernivå, kunstnerisk, levende, naturlig gårdslandskap.

Prosjektnavn : Shimao Loong Palace, Designernes navn : Beijing Miland International Landscape Planning and Design Co., Ltd. China, Kundens navn : Beijing Miland InternationalLandscape Planning andDesign Co., Ltd..

Shimao Loong Palace Gårds- Og Hagedesign

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.