Designmagasin
Designmagasin
Bok

ZhuZi Art

Bok En serie bokutgaver for de innsamlede verkene av tradisjonell kinesisk kalligrafi og maleri er utgitt av Nanjing Zhuzi Art Museum. Med sin lange historie og elegante teknikk er de tradisjonelle kinesiske maleriene og kalligrafen verdsatt for sin meget kunstneriske og praktiske appell. Ved utformingen av samlingen ble abstrakte former, farger og linjer brukt for å skape en jevn sensualitet og fremheve det blanke rommet i skissen. Det uanstrengt faller sammen med kunstnere i tradisjonelle maleri- og kalligrafistiler.

Prosjektnavn : ZhuZi Art, Designernes navn : ALICE XI ZONG, Kundens navn : ZHUZI Art Center.

ZhuZi Art Bok

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.