Designmagasin
Designmagasin
Sammenleggbar Krakk

Tatamu

Sammenleggbar Krakk I 2050 vil to tredjedeler av jordens befolkning bo i byer. Hovedambisjonen bak Tatamu er å tilby fleksible møbler til personer som har begrenset plass, også de som ofte er i bevegelse. Målet er å lage et intuitivt møbel som kombinerer robusthet med en ultratynn form. Det krever bare en kronglete bevegelse for å distribuere avføringen. Mens alle hengslene er laget av slitesterkt stoff som holder det lett, gir tresidene stabilitet. Når trykk er påført den, blir avføringen bare sterkere når delene låser seg sammen, takket være den unike mekanismen og geometrien.

Prosjektnavn : Tatamu, Designernes navn : Mate Meszaros, Kundens navn : Tatamu.

Tatamu Sammenleggbar Krakk

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.