Designmagasin
Designmagasin
Kattemøbelmodul

Polkota

Kattemøbelmodul Hvis du har en katt, har du sannsynligvis hatt minst to av disse tre problemene mens du valgte et hjem til henne: mangel på estetikk, bærekraft og komfort. Men denne anhengsmodulen løser disse problemene ved å kombinere tre faktorer: 1) Minimalismedesign: enkel form og variasjon i fargedesign; 2) Miljøvennlig: treavfall (sagflis, spon) er trygt for kattens og hennes eiers helse; 3) Universitet: modulene er kombinert med hverandre, slik at du kan opprette en egen kattleilighet i hjemmet ditt.

Prosjektnavn : Polkota, Designernes navn : Nadezhda Kiseleva, Kundens navn : Nadezhda Kiseleva.

Polkota Kattemøbelmodul

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.