Designmagasin
Designmagasin
Dating Mobilapplikasjon

Flame

Dating Mobilapplikasjon Сreating the Flame mobilapp, Wadoo. teamet som mål å gjøre appen engasjerende for brukerne. Dermed Wadoo. eksperter kom med en enkel, men likevel tiltalende funksjon for å lage par i henhold til musikalske preferanser. Denne funksjonen gir brukerne et bredere spekter av muligheter til å samhandle med applikasjonen. Målfunksjonen er selvfølgelig fortsatt å møte nye mennesker. For å gjøre denne prosessen engasjerende, kan imidlertid en bruker velge et par basert på musikalske preferanser. Dermed kan brukerne begynne å kommunisere om interesser og smake din del i messenger og gå videre til en virkelig dato.

Prosjektnavn : Flame, Designernes navn : Artur Konariev, Kundens navn : Wadoo. Product Design Agency.

Flame Dating Mobilapplikasjon

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.