Designmagasin
Designmagasin
Klatretårn

Wisdom Path

Klatretårn Det ikke-fungerende vanntårnet har besluttet av verkstedledelsen å rekonstruere for å bli en klatrevegg. Å være det høyeste punktet rundt det er godt synlig utenfor verkstedet. Det har den naturskjønne utsikten over Senezh-sjøen, verkstedets territorium og furuskog rundt. Etter endt studium deltar studentene i en seremoniell klatring til toppen av tårnet som et observasjonspunkt. Spiralbevegelse rundt tårnet er et symbol på at prosessen får erfaring. Og det høyeste punktet er et symbol på livserfaring som til slutt forvandles til visdomens stein.

Prosjektnavn : Wisdom Path, Designernes navn : Dmitry Kudinov, Kundens navn : Senezh Management Workshop.

Wisdom Path Klatretårn

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.