Designmagasin
Designmagasin
Kai Renovering

Dongmen Wharf

Kai Renovering Dongmen kai er et årtusen gammelt kai ved morselven Chengdu. På grunn av den siste runden med "gammel byfornyelse", har området i utgangspunktet blitt revet og gjenoppbygd. Prosjektet skal presentere et strålende historisk bilde gjennom intervensjon av kunst og ny teknologi på et bykulturelt sted som i utgangspunktet har forsvunnet, og å aktivere og investere den lenge sovende urbane infrastrukturen i det urbane samfunnsområdet.

Prosjektnavn : Dongmen Wharf, Designernes navn : Yingjie Lin Yuanyuan Zhang, Kundens navn : Verge Creative Design.

Dongmen Wharf Kai Renovering

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.