Designmagasin
Designmagasin
Offentlig Kunstplass

Dachuan Lane Art Installation

Offentlig Kunstplass Dachuan-banen til Chengdu, vestbredden av Jinjiang-elven, er en historisk gate som forbinder ruinene av Chengdu East Gate City-muren. I prosjektet ble buegangen til Dachuan Lane i historien gjenoppbygd på gammel måte i den opprinnelige gaten, og historien om denne gaten ble fortalt av gatekunstinstallasjonen. Inngrepet av kunstinstallasjon er en slags media for videreføring og overføring av historier. Den gjengir ikke bare spor etter historiske gater og baner som er blitt revet, men gir også en slags temperaturminne for de nye gatene og banene.

Prosjektnavn : Dachuan Lane Art Installation, Designernes navn : Yingjie Lin Yuanyuan Zhang, Kundens navn : Verge Creative Design.

Dachuan Lane Art Installation Offentlig Kunstplass

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Noen ganger trenger du et veldig stort team av talentfulle designere for å komme med virkelig flotte design. Hver dag har vi et utpreget prisbelønnet innovativt og kreativt designteam. Utforsk og oppdag original og kreativ arkitektur, god design, mote, grafikkdesign og designstrategiprosjekter fra designteam over hele verden. La deg inspirere av de originale verkene fra stormesterdesignere.