Designmagasin
Designmagasin
Tannklinikk

Calm the World

Tannklinikk For pasienter er venting i en tannklinikk vanligvis engstelig og lengre enn forventet. Designteamet foreslo at en rolig ventende atmosfære er nøkkelen. En romslig lobby med høyt tak fungerte som resepsjons- og venteplass ble deretter opprettet for pasientenes førsteinntrykk. De bruker et lyskhvelvtak, enkle trelister og marmorgulvet for å fremme stemningen i et gammelt skolebibliotek, hvor man alltid kan søke etter sin egen ro. Flerbruks-kontoret for ansatte har også en luksuriøs utsikt over en moderne lysekrone hengende fra lyskhvelvet i lobbygaten.

Prosjektnavn : Calm the World, Designernes navn : Matt Liao, Kundens navn : D.More Design Studio.

Calm the World Tannklinikk

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.