Designmagasin
Designmagasin
Elektrisk Scooter For Deling

For Two

Elektrisk Scooter For Deling Det er et mobilitetsapparat for turister og lokalbefolkningen i byene populært blant turisme. Løs miljøproblemer og trafikkork som er forårsaket av tradisjonell transportmetode som leiebiler, og gi en unik miljøvennlig mobilitetsopplevelse. Denne modellens styrke er ikke bare begrenset til det faktum at det er et elektrisk kjøretøy, men også bruken av Energy-on-air-batteri som er langt tryggere og miljøvennligere enn det tradisjonelle litium-ion-batteriet når det gjelder avhending.

Prosjektnavn : For Two, Designernes navn : Seungkwan Kim, Kundens navn : T&T GOOD TERMS Co,. Ltd..

For Two Elektrisk Scooter For Deling

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.