Designmagasin
Designmagasin
Interiørdesign

New Beacon

Interiørdesign Plassen er en container. Designeren tilfører følelser og romelementer i det. Kombinert med kjennetegnene til romfarts Noumenon fullfører Designer fradraget fra følelser til sekvens gjennom ordningen av romruten, og danner deretter en fullstendig historie. Menneskelig følelse blir naturlig utfelt og sublimert gjennom erfaring. Den bruker moderne teknikker for å metaforere den eldgamle byens kultur, og viser den estetiske visdommen i tusenvis av år. Designet forteller som tilskuer sakte hvordan en by nærer det moderne menneskelivet med sin kontekst.

Prosjektnavn : New Beacon, Designernes navn : Lichen Ding, Kundens navn : New Beacon Hotel.

New Beacon Interiørdesign

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.