Designmagasin
Designmagasin
Fremtiden Til Gt Retrovision

Obscuro

Fremtiden Til Gt Retrovision Obscuro er en visjon om hvordan biler med naturlig aspirerte motorer vil se ut. På grunn av økende popularitet til elbiler og vilje til å lage fullstendig selvkjørende bil, er det ment å ha en betydelig endring i bilkulturen. Det vil helt sikkert være noen eksempler på rekreasjon av bilidentitet. Men disse bilene vil ikke være så rimelige og vil ha mer klassisk som for fremtidig design, i dagens alder eksisterer det samme: dyre kronometre, som fremdeles er verdsatt i den digitale æra.

Prosjektnavn : Obscuro, Designernes navn : Polatai Oleksandr, Kundens navn : Strenson Artworks.

Obscuro Fremtiden Til Gt Retrovision

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.