Designmagasin
Designmagasin
Gjestehus Interiørdesign

The MeetNi

Gjestehus Interiørdesign Når det gjelder designelementer, er det ikke ment å være komplisert eller minimalistisk. Den tar enkel kinesisk farge som base, men bruker strukturert maling for å la rommet være tomt, som danner den orientalske kunstneriske forestillingen i tråd med moderne estetikk. Moderne humanistisk boliginnredning og tradisjonell dekorasjon med historiske historier ser ut til å være eldgamle og moderne dialoger som renner i verdensrommet, med en rolig gammel sjarm.

Prosjektnavn : The MeetNi, Designernes navn : Lichen Ding, Kundens navn : The MeetNi Hotel.

The MeetNi Gjestehus Interiørdesign

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.