Designmagasin
Designmagasin
Infographic Med Animert Gif

All In One Experience Consumption

Infographic Med Animert Gif Prosjektet All In One Experience Consumption er et Big Data Infographic som viser informasjon som formål, type og forbruk av besøkende til komplekse kjøpesentre. Hovedinnholdet er sammensatt av tre representative innsikter hentet fra analysen av Big Data, og de er arrangert fra topp til bunn i henhold til rekkefølgen av viktighet. Grafikken er utført ved hjelp av isometriske teknikker og er gruppert i å bruke den representative fargen til hvert emne.

Prosjektnavn : All In One Experience Consumption, Designernes navn : YuJin Jung, Kundens navn : BC Card.

All In One Experience Consumption Infographic Med Animert Gif

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.