Designmagasin
Designmagasin
Dameklær Kolleksjon

Hybrid Beauty

Dameklær Kolleksjon Utformingen av Hybrid Beauty-kolleksjonen er å bruke skjærheten som overlevelsesmekanisme. Grunnleggende søte funksjoner er bånd, ruffles og blomster, og de blir gjort om av tradisjonelle møller og couture teknikker. Dette gjenskaper gamle couture-teknikker til moderne hybrid, som er romantisk, mørk, men også evig. Hele designprosessen til Hybrid Beauty fremmer bærekraft for å lage tidløse design.

Ring

Ohgi

Ring Mimaya Dale, designeren av Ohgi-ringn har levert en symbolsk melding med denne ringn. Hennes inspirasjon av ringn kom fra positive betydninger som japanske foldfans har og hvor mye de er elsket i den japanske kulturen. Hun bruker 18 K gult gull og en safir til materialet, og de får frem luksuriøs aura. Dessuten sitter den sammenleggbare viften på en ring i en vinkel som gir en unik skjønnhet. Designet hennes er en enhet mellom øst og vest.

Ring

Gabo

Ring Gabo-ringn ble designet for å oppmuntre folk til å gå tilbake til den lekne siden av livet som vanligvis går tapt når voksenlivet kommer. Designeren ble inspirert av minnene fra å se sin sønn leke med sin fargerike magiske kube. Brukeren kan leke med ringn ved å rotere de to uavhengige modulene. Ved å gjøre dette, kan edelstenens fargesett eller modulenes plassering matches eller ikke stemmer overens. Foruten det lekne aspektet, har brukeren valget mellom å bære en annen ring hver dag.

Ring

Dancing Pearls

Ring De dansende perlene blant de brølende havbølgene, det er resultatet av inspirasjon fra havet og perlene, og det er en 3D-modellring. Denne ringn er designet med en kombinasjon av gull og fargerike perler med en spesiell struktur for å implementere perlenes bevegelse mellom havets brølende bølger. Rørdiameteren er valgt i god størrelse som gjør designet robust nok til at modellen kan produseres.

Smykkesamling

Biroi

Smykkesamling Biroi er en 3D-printet smykkeserie som er inspirert av den legendariske himmelens føniks, som kaster seg inn i flammene og gjenfødes fra sin egen aske. Dynamiske linjer som danner strukturen og Voronoi-mønsteret spredt på overflaten symboliserer føniks som gjenopplives fra de brennende flammene og flyr inn i himmelen. Mønster endrer størrelse for å flyte over overflaten og gir en følelse av dynamikk til strukturen. Designet, som viser frem en skulptur-lignende tilstedeværelse i seg selv, gir brukeren mot til å ta et skritt videre ved å trekke frem sin egenart.