Designmagasin
Designmagasin
Privat Hus

Bbq Area

Privat Hus Grillområdet er et rom som gjør det mulig å lage mat utendørs og gjenforene familien. I Chile ligger bbq-området vanligvis langt fra huset, men i dette prosjektet er det en del av huset som forener det med hagen ved å bruke store lysende brettbare vinduer slik at magien i hageplassen flyter inn i huset. De fire mellomrommene, naturen, bassenget, serveringen og matlagingen er samlet i en unik design.

Fasadearkitekturdesign

Cecilip

Fasadearkitekturdesign Utformingen av konvolutten til Cecilip er tilpasset av en superposisjon av horisontale elementer som gjør det mulig å oppnå den organiske formen som skiller bygningens volum. Hver modul er sammensatt av seksjonslinjer som er innskrevet innenfor radiusen av krumningen som skal dannes. Stykkene brukte rektangulære profiler av sølvanodisert aluminium 10 cm bredt og 2 mm tykt og ble plassert på et sammensatt aluminiumspanel. Når modulen var satt sammen, ble den fremre delen belagt med et 22 gauge rustfritt stål.

Butikk

Ilumel

Butikk Etter nesten fire tiår med historie, er Ilumel-butikken et av de største og mest prestisjefylte firmaene i Den Dominikanske republikk på markedet for møbler, belysning og dekorasjoner. Den siste intervensjonen svarer til behovet for en utvidelse av utstillingsområdene og definisjonen av en renere og mer artikulert rute som gjør det mulig å sette pris på de forskjellige samlingene som er tilgjengelige.

Hotellrenovering

Renovated Fisherman's House

Hotellrenovering SIXX-hotellet ligger i Houhai-landsbyen i Haitang-bukten i Sanya. Den sørlige havet i Kina ligger 10 meter unna hotellet, og Houhai er kjent som paradiset for surferen i Kina. Arkitekten forvandlet den opprinnelige tre etasjes bygningen, som serveres for en lokal fiskerfamilie i årevis, til et feriested med surfetema, ved å forsterke den gamle strukturen og pusse opp plassen inne.

Weekend Residence

Cliff House

Weekend Residence Dette er en fiskehytte med fjellutsikt, ved bredden av Heaven River ('Tenkawa' på japansk). Formen er laget av armert betong og er et enkelt rør, seks meter lang. Veggens ende av røret er motvekt og forankret dypt i bakken, slik at det strekker seg horisontalt fra bredden og henger utover vannet. Designet er enkelt, interiøret er romslig, og elvebredden er åpen mot himmelen, fjellene og elven. Bygget under vegnivået er det bare taket på hytta som er synlig, fra veikanten, slik at konstruksjonen ikke blokkerer utsikten.