Designmagasin
Designmagasin
Matmater

Food Feeder Plus

Matmater Food Feeder Plus hjelper ikke bare barn å spise alene, men betyr også mer uavhengighet for foreldrene. Babyer kan holde av seg selv og suge og tygge den etter at du har knust mat laget av foreldre. Food Feeder Plus har en større, fleksibel silikonsekk som tilfredsstiller babyenes voksende appetitt. Det er en fôring som er viktig for at små kan utforske og nyte fersk, fast mat trygt. Matene trenger ikke å renses. Bare plasser maten i silikonsekken, lukk snaplåsen, og babyer kan glede seg over selvfôring med fersk mat.

Kunstig Topografi

Artificial Topography

Kunstig Topografi Big Furniture Like a Cave Dette er det prisbelønte prosjektet som vant Grand Prize of Art i Container International Competition. Tanken min er å hule ut volumet inne i en container for å bygge amorf plass som en hule. Den er laget av bare plastmateriale. Omtrent 1000 ark av det myke plastmaterialet med en tykkelse på 10 mm ble kuttet i konturlinjeform og ble laminert som stratum. Dette er ikke bare kunst, men også store møbler. Fordi alle porsjonene er myke som en sofa, og en person som kommer inn i dette rommet, kan slappe av ved å finne det stedet som er egnet for sin egen kropp.

Innvendig Plass

Chua chu kang house

Innvendig Plass Akupunkturpunktet i dette huset var å koble det lukkede området til en helt ny visuell stilhet. Ved å gjøre dette, blir en viss historisk og rå sjarm gjenopprettet for å beskytte husets tomhet. Den nye innkvarteringen avsluttes med en overraskelse av interiør i et interiør; tørt og vått kjøkken på kjøkkenet og servering på kjøkkenet. Boarealet ble også avbrutt av et imponerende kunstangrep som snart har blitt den elektriske kablingen personlige boliger. For å utfylle den generelle vektleggingen, kreves det skiver med varmt lys for å beise på tvers av alle fargevegger.

Kalender

Calendar 2014 “Town”

Kalender Town er et papirhåndverkssett med deler som fritt kan settes sammen i en kalender. Sett sammen bygninger i forskjellige former og nyt å skape din helt egen lille by. Kvalitetsdesign har makten til å endre plass og forandre tankene til brukerne. De tilbyr komfort med å se, holde og bruke. De er gjennomsyret av letthet og et overraskelseselement, berikende rom. Våre originale produkter er designet med konseptet Life with Design.

Moderne Qipao

The Remains

Moderne Qipao Inspirasjon er fra kinesiske relikvier, "Keramikk" er den mest representasjonen som er mest populær uansett fra de kongelige og folket. I min studie er til og med i dag de kinesiske estetiske standardene for mote og Feng Shui (interiør- og miljødesign) uendret. De liker gjennomgang, lagdeling og ønsker. Jeg ønsker å designe en Qipao for å bringe implikasjonen og funksjonen til keramikk fra det gamle dynastiet til moderne mote. Og provoserer mennesker som er glemt sin kultur og etnisitet når vi er i i-generasjon.

Restaurant

Osaka

Restaurant Osaka ligger i naboen Itaim Bibi (Sao Paulo, Brasil), og viser stolt sin arkitektur, og tilbyr en intim og koselig atmosfære i sine forskjellige rom. Utendørsterrassen ved siden av gaten er inngangen til en grønn og moderne gårdsplass, en forbindelse mellom interiør, eksteriør og natur. Den private og sofistikerte estetikken ble materialisert med bruk av naturlige elementer som tre, steiner, jern og tekstiler. Lamella taksystem med svak belysning og trelattverk ble nøye studert for å fullføre den harmoniserende interiørdesignen og generere de forskjellige omgivelsene.