Designmagasin
Designmagasin
Grafikk For Feriehuset

SAKÀ

Grafikk For Feriehuset PRIM PRIM studio skapte visuell identitet for pensjonatet SAKÀ inkludert: navn og logo design, grafikk for hvert rom (symboldesign, tapetmønstre, design for veggbilder, pute-applikasjoner etc.), nettdesign, postkort, merker, navnekort og invitasjoner. Hvert rom i pensjonatet SAKÀ presenterer en annen legende knyttet til Druskininkai (en feriested i Litauen huset ligger i) og omgivelsene. Hvert rom har sitt eget symbol som stikkord fra legenden. Disse ikonene vises i interiørgrafikk og andre objekter som danner dens visuelle identitet.

Teppe

Folded Tones

Teppe Tepper er iboende flate, målet var å utfordre dette enkle faktum. Illusjonen av tredimensjonalitet oppnås med bare tre farger. Mangfoldet av toner og dybden på teppet er avhengig av bredden og tettheten på stripene, snarere enn en stor fargepalett som kan krukke med et bestemt rom, og dermed muliggjør fleksibel bruk. Fra oven eller langt borte ligner teppet et brettet ark. Imidlertid, mens du sitter eller ligger på den, kan det hende at illusjonen av brettene ikke er synlig. Dette fører til bruk av enkle repeterende linjer som kan nytes som et abstrakt mønster på nært hold.

Kjole

Nyx's Arc

Kjole Når lyset trenger gjennom vinduene med et fint nivå, vil gi et nivå av estetisk belysning, belysning for å bringe mennesker i rommet når det mystiske og stille sinnet, som Nyx med en mystisk og lydløs, bruk av laminerte stoffer og vri til forskjøvet slik tolkning av skjønnhet.

Halskjede

Extravaganza

Halskjede En elegant collier inspirert av ruffer, eldgamle nakkepynt som du kan se på mange vakre malerier fra XVI og XVII århundre. Karakterisert av en moderne og moderne design, og forenkler den typiske ruffs-stilen og prøver å gjøre den moderne og moderne. En sofistikert effekt som gir elegansen til brukeren ved bruk av svarte eller hvite farger gir en rekke kombinasjoner med en moderne og ren design. Et halskjede i ett stykke, fleksibelt og lett. Et ikke-dyrebart materiale, men med en imponerende design av høy mote som gjør at denne collieren ikke bare er en juvel, men en ny kroppsornament.

Program For Designarrangementer

Russian Design Pavilion

Program For Designarrangementer utstillinger, designkonkurranser, workshops, utdanningsdesignkonsulent- og publiseringsprosjekter for å promotere russiske designere og merker i utlandet. Våre aktiviteter stimulerer russisktalende designere til å perfeksjonere kunnskap og ferdigheter gjennom internasjonale prosjekter og hjelpe dem til å forstå deres rolle i designsamfunnet, hvordan de skal markedsføre og gjøre produktene sine konkurransedyktige og skape ekte innovasjoner.

Paravent

Positive and Negative

Paravent Dette er et produkt som fungerer som funksjon og skjønnhet samtidig, krydret med et snev av kultur og røtter. "Positiv og negativ" paravant fungerer som en justerbar og mobil barriere for personvern som ikke stikker ut eller forstyrrer et rom. Det islamske motivet gir en blonderlignende effekt som trekkes fra og vice vers fra Corian / Resin-materialet. I likhet med yin yang, er det alltid litt bra i det dårlige og alltid litt dårlig i det gode. Når solen går ned på 'Positivt og negativt', er det virkelig dens skinnende øyeblikk, og de geometriske skyggene maler rommet.