Designmagasin
Designmagasin
Kalender

Calendar 2014 “Safari”

Kalender Safari er en dyrekalender med papirhåndverk. Fjern og sett de 6 arkene med 2 månedlige kalendere på sidene. Brett kroppen og ledddelene langs brettene, se på merkene på leddene, og pass sammen som vist. Kvalitetsdesign har makten til å endre plass og forandre tankene til brukerne. De tilbyr komfort med å se, holde og bruke. De er gjennomsyret av letthet og et overraskelseselement, berikende rom. Våre originale produkter er designet med konseptet Life with Design.

Usb Flash Drive

Frohne eClip

Usb Flash Drive eClip er verdens første USB-flash-stasjon for papirklemme med en metrisk linjal. eClip ble hedret Silver iDA & Golden A 'Design Award. eClip er lett, passer til nøkkelring og fungerer som et binders for å organisere papirene, kvitteringene og pengene. eClip beskytter personopplysninger, åndsverk, arbeidsgiverdata, medisinske data og forretningshemmeligheter med sikkerhetsprogramvare. eClip ble designet av Frohne i Florida. Gullminnekontakten er støtsikker, ripebestandig, vannavstøtende, alkoholbestandig, støvbestandig, rustbestandig og elektromagnetisk motstandsdyktig.

Kraftsag

Rotation Saw

Kraftsag En motorsag med et svingbart håndtak. Denne kjeden har et håndtak som dreier 360 ° og stopper i forhåndsdefinerte vinkler. Generelt kutter folk trær horisontalt eller vertikalt ved å vri sagene i visse vinkler eller lene eller vippe kroppsdelene. Dessverre glir sagen ofte fra brukerens grep, eller brukeren må jobbe i en vanskelig situasjon, noe som kan forårsake personskader. For å kompensere for slike ulemper er den foreslåtte sagen utstyrt med et svingbart håndtak slik at brukeren kan justere skjærevinklene.

Flaskeinnredning

Lithuanian vodka Gold. Black Edition

Flaskeinnredning Det gullskinnende “litauiske vodka-gullet. Black Edition ”arvet det eksklusive utseendet fra litauisk folkekunst. Rhombus og sildebein, kombinert fra små torg, er veldig vanlige mønstre i litauisk folkekunst. Selv om referanse til disse nasjonale motivene fikk mer moderne former, ble mystiske tidligere refleksjoner transformert til moderne kunst. Overveiende gyldne og svarte farger understreker den eksepsjonelle vodka-filtreringsprosessen gjennom kull og gylne filtre. Dette er det som gjør “litauisk vodka Gold. Black Edition ”så delikat og krystallklar.

Kalender

Calendar 2014 “Flowers”

Kalender Design et rom, få med sesongene - Blomster-kalenderen kommer med en vase-design med 12 forskjellige blomster. Lys ditt liv hver måned med en sesongens blomst. Kvalitetsdesign har makten til å endre plass og forandre tankene til brukerne. De tilbyr komfort med å se, holde og bruke. De er gjennomsyret av letthet og et overraskelseselement, berikende rom. Våre originale produkter er designet med konseptet Life with Design.

Smykker

Angels OR Demons

Smykker Vi er vitne til den stadige kampen mellom godt og vondt, mørke og lys, dag og natt, kaos og orden, krig og fred, helt og skurk hver dag. Uavhengig av vår religion eller nasjonalitet, har vi blitt fortalt historien om våre konstante følgesvenner: en engel som sitter på høyre skulder og en demon på venstre side, overtaler engelen oss til å gjøre gode ting og registrerer våre gode gjerninger. Han djevelen overtaler oss å gjøre dårlig og holder oversikt over våre dårlige gjerninger. Engelen er en metafor for vår "superego" og djevelen står for "Id" og den konstante kampen mellom samvittigheten og det ubevisste.