Designmagasin
Designmagasin
Forhåndssalgskontor

Ice Cave

Forhåndssalgskontor Ice Cave er et utstillingsrom for en kunde som trengte et rom med unik kvalitet. I mellomtiden, i stand til å vise frem ulike egenskaper ved Teheran Eye Project. I henhold til prosjektets funksjon, en attraktiv, men nøytral atmosfære for å vise gjenstandene og hendelsene etter behov. Å bruke minimal overflatelogikk var designideen. En integrert mesh-overflate er spredt over hele rommet. Plassen som kreves for ulike bruksområder, dannes basert på fremmede krefter i opp- og nedretningen som utøves på overflaten. For fabrikasjon er denne overflaten delt inn i 329 paneler.

Butikk

Atelier Intimo Flagship

Butikk Verden vår har blitt rammet av virus uten sidestykke i 2020. Atelier Intimos første flaggskip designet av O and O Studio er inspirert av konseptet Rebirth of the Scorched Earth, noe som innebærer integrasjon av naturens helbredende kraft som gir menneskeheten nytt håp. Mens et dramatisk rom er laget som lar besøkende bruke øyeblikk på å forestille seg og fantasere i slike tider og rom, er det også laget en serie kunstinstallasjoner for å fullt ut demonstrere merkevarens sanne egenskaper. Flaggskipet er ikke et vanlig butikklokale, det er scenen til Atelier Intimo.

Sneakers Box

BSTN Raffle

Sneakers Box Oppgaven var å designe og produsere en actionfigur for en Nike-sko. Siden denne skoen kombinerer et hvitt slangeskinnsdesign med knallgrønne elementer, var det klart at actionfiguren ville være en contortionist. Designere skisserte og optimaliserte figuren på svært kort tid som en actionfigur i stil med de kjente actionheltene. Så designet de en liten tegneserie med en historie og produserte denne figuren i 3D-printing med høykvalitets innpakning.

Kampanje- Og Salgsstøtte

Target

Kampanje- Og Salgsstøtte I 2020 lanserer Brainartist en tverrmediekampanje for kunden Steitz Secura for å skaffe nye kunder: med et svært individualisert budskap som en målrettet plakatkampanje så nært som mulig til portene til potensielle kunder og en individualisert mailing med den matchende skoen fra gjeldende samling. Mottakeren mottar den matchende motparten når han eller hun gjør en avtale med salgsstyrken. Målet med kampanjen var å iscenesette Steitz Secura og det "matchende" selskapet som et perfekt par. Brainartist utviklet hele den meget vellykkede kampanjen.

Moped

Cerberus

Moped Betydelige fremskritt innen motordesign er ønsket for fremtidige kjøretøy. Likevel vedvarer to problemer: effektiv forbrenning og brukervennlighet. Dette inkluderer hensyn til vibrasjon, kjøretøyhåndtering, drivstofftilgjengelighet, gjennomsnittlig stempelhastighet, utholdenhet, motorsmøring, veivakselmoment og systemets enkelhet og pålitelighet. Denne avsløringen beskriver en innovativ 4-taktsmotor som samtidig gir pålitelighet, effektivitet og lave utslipp i en enkelt design.

Treleketøy

Cubecor

Treleketøy Cubecor er et enkelt, men intrikat leketøy som utfordrer barnas evne til å tenke og kreativitet og gjør dem kjent med farger og enkle, komplementære og funksjonelle beslag. Ved å feste små kuber til hverandre blir settet komplett. Ulike enkle tilkoblinger inkludert magneter, borrelås og pinner brukes i deler. Å finne forbindelser og koble dem til hverandre, fullfører kuben. Forsterker også deres tredimensjonale forståelse ved å overtale barnet til å fullføre et enkelt og kjent volum.