Designmagasin
Designmagasin
Urban Electrik-Trike

Lecomotion

Urban Electrik-Trike Både miljøvennlig og nyskapende, LECOMOTION E-trike er en elektrisk assistent trehjulssykkel som er inspirert av nestede handlekurver. LECOMOTION E-trikes er designet for å fungere som en del av et urban sykkeldelingssystem. Designet for å hekke innenfor hverandre i en linje for kompakt lagring og for å gjøre det mulig å samle og flytte mange på en gang via en svingende bakdør og et avtakbart veivsett. Pedalhjelp tilbys. Du kan bruke den som en vanlig sykkel, med eller uten støttebatteriet. Lasten tillot også transport av 2 barn eller en voksen.

Saker

commod – Feines in Holz

Saker "Commod" er spesialisert innen interiørarbeid. Tro mot mottoet "fine treråter" innser selskapet spesielt svært eksklusive boligprosjekter. Skrivesaker skulle møte denne påstanden. Et redusert, men lekent oppsett er blitt realisert ved bruk av spesielt blandet farge. Skrivesaker gjenspeiler firmaets stil så vel som ideologien for å bruke bare det mest dyrebare materialet: Papiret er laget av 100 prosent bomull, konvoluttene av ekte trefinér. Visittkortene "legemliggjør" selskapenes slagord ved å lage et tredimensjonalt rom som inneholder typiske treprodukter.

Makuleringsmaskin

HandiShred

Makuleringsmaskin HandiShred er en bærbar manuell papirfreser, krever ingen ekstern strømkilde. Den er designet liten og pent slik at du kan legge den på skrivebordet ditt, inne i en skuff eller koffert som lett får tilgang til og makulerer viktige dokumenter når som helst. Denne hendige makuleringsmaskinen fungerer utmerket for å makulere dokumenter eller kvitteringer for å sikre at den private, konfidensielle og personlige informasjonen holdes sikker til enhver tid.

Interaksjonstabell

paintable

Interaksjonstabell Malbart er et multifunksjonsbord for alle, det kan være et vanlig bord, et tegnebord eller et musikkinstrument. Du kan bruke forskjellige typer farger til å male på bordflaten for å lage musikk med vennene eller familiene, og overflaten vil overføre tegning for å bli melodi av fargesensorer. Det er to måter å tegne på, kreativ tegning og musikknotategning, barna kan tegne hva de vil for å lage tilfeldig musikk eller bruke regelen vi designer for å fylle farger på en spesifikk posisjon for å lage barnehage rim.

Bord, Bukk, Sokkel

Trifold

Bord, Bukk, Sokkel Trifolds form informeres av en kombinasjon av trekantede flater og en unik sammenleggbar sekvens. Den har en minimalistisk, men likevel kompleks og skulpturell design, fra alle synsvinkler avslører den en unik komposisjon. Designet kan skaleres til forskjellige formål uten at det går ut over den strukturelle integriteten. Trifold er et utstillingsvindu for digitale fabrikasjonsmetoder og bruk av nye produksjonsteknologier som robotikk. Produksjonsprosessen er utviklet i samarbeid med et robotproduksjonsfirma som spesialiserer seg på folding av metaller med 6-aksede roboter.