Designmagasin
Designmagasin
Plaggdesign

Sidharth kumar

Plaggdesign NS GAIA er et moderne dametikettmerke med opprinnelse fra New Delhi som er rik på unik design og stoffteknikker. Merket er en stor talsmann for oppmerksom produksjon og alt sammen sykling og gjenvinning. Betydningen av denne faktoren gjenspeiles i navnepilene, 'N' og 'S' i NS GAIA som står for Natur og bærekraft. NS GAIAs tilnærming er “less is more”. Etiketten spiller en aktiv rolle i slowmotion-bevegelsen ved å sikre at miljøpåvirkningen er minimal.

Arkitektur Med Blandet Bruk

Shan Shui Plaza

Arkitektur Med Blandet Bruk Ligger i den historiske byen Xi'an, mellom forretningssenteret og TaoHuaTan-elven, har prosjektet som mål ikke bare å knytte fortid og nåtid, men også by og natur. Inspirert av The Peach blomstrer vårens kinesiske fortelling, og tilbyr prosjektet et paradisisk bo- og arbeidssted ved å gi et nært forhold til naturen. I kinesisk kultur har filosofien om fjellvann (Shan Shui) en vesentlig betydning av forholdet mellom menneske og natur, og ved å dra nytte av det vannrike landskapet på stedet tilbyr prosjektet rom som gjenspeiler Shan Shui-filosofien i byen.

Bedriftsidentitet

film festival

Bedriftsidentitet "Cinema, ahoy" var slagordet for den andre utgaven av European Film Festival på Cuba. Det er en del av et konsept med design fokusert på reise som en måte å knytte sammen kulturer. Designet fremkaller reisen til et cruiseskip som reiser fra Europa til Havanna lastet med filmer. Utformingen av invitasjonene og billettene til festivalen var inspirert av pass og boardingkort som brukes av reisende over hele verden i dag. Ideen om å reise gjennom filmene oppfordrer publikum til å være mottakelige og nysgjerrige på kulturutveksling.

Lampe

Little Kong

Lampe Little Kong er en serie omgivelseslamper som inneholder orientalsk filosofi. Orientalsk estetikk legger stor vekt på forholdet mellom virtuell og faktisk, full og tom. Å skjule lysdiodene subtilt i metallstangen sikrer ikke bare tomheten og renheten i lampeskjermen, men skiller også Kong fra andre lamper. Designere fant ut det gjennomførbare håndverket etter mer enn 30 ganger eksperimenter for å presentere lyset og forskjellig tekstur perfekt, noe som muliggjør en fantastisk lysopplevelse. Basen støtter trådløs lading og har en USB-port. Det kan slås av eller på bare ved å vifte med hendene.

Snacks

Have Fun Duck Gift Box

Snacks Gaveboksen "Have Fun Duck" er en spesiell gaveeske for unge mennesker. Inspirert av leker, spill og filmer i pikselstil, skildrer designen en "matby" for unge mennesker med interessante og detaljerte illustrasjoner. IP-bildet vil bli integrert i byens gater, og unge elsker sport, musikk, hip-hop og annen underholdningsaktivitet. Opplev morsomme sportsspill mens du koser deg, uttrykk en ung, morsom og lykkelig livsstil.

Matpakke

Kuniichi

Matpakke Den tradisjonelle japanske konserverte maten Tsukudani er ikke godt kjent i verden. En soyasausbasert stuet tallerken som kombinerer forskjellige sjømat- og landingredienser. Den nye pakken inneholder ni etiketter designet for å modernisere tradisjonelle japanske mønstre og uttrykke ingrediensene. Den nye merkevarelogoen er designet med forventning om å fortsette den tradisjonen de neste 100 årene.