Designmagasin
Designmagasin
Metrostasjon

Biophilic

Metrostasjon Istanbul Rail System Design Services-fase 1 forbinder to grønne kjerner, National Garden og Beograd-skogene i Istanbul. Linjen er designet slik at den imiterer en lang grønn dal som forbinder de to grønne kjernene. Designet inneholder parametere for biofil og bærekraftig arkitektur. Visuell forbindelse med utsiden, naturlig lys og ventilasjon er tillatt gjennom takvinduet, og den grønne veggen hjelper rensing av luften i stasjonen. En fremtredende kolonne som abstraherer en treform er nøye plassert for å skape et vektpunkt der folkemengdene kan somle.

Prosjektnavn : Biophilic, Designernes navn : Yuksel Proje R&D and Design Center, Kundens navn : Yuksel Proje.

Biophilic Metrostasjon

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.