Designmagasin
Designmagasin
Krystalllys Skulptur

Grain and Fire Portal

Krystalllys Skulptur Denne organiske lysskulpturen består av tre og kvartskrystall, og bruker bærekraftig hentet trevirke fra en reservelager av gammel teakved. Forvitret i flere tiår av sol, vind og regn blir treverket deretter håndformet, slipt, brent og ferdig til et fartøy for å holde LED-belysning og bruke kvartskrystaller som en naturlig diffusor. 100% naturlige uforandrede kvartskrystaller brukes i hver skulptur og er cirka 280 millioner år gamle. Det brukes en rekke trebearbeidingsteknikker, inkludert Shou Sugi Ban-metoden for å bruke ild for bevaring og kontrastfarge.

Prosjektnavn : Grain and Fire Portal, Designernes navn : Sunny Jackson, Kundens navn : Sunny Jackson.

Grain and Fire Portal Krystalllys Skulptur

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.