Designmagasin
Designmagasin
Sjarm

Glueckskind

Sjarm Glueckskind-sjarm er et løfte om kjærlighet: Baby Jamie koser seg til innsiden av sjarmen og stoler på livet til moren. Babyen legges på ryggen og suger tommelen. Det er den mentale visjonen til sitt ufødte barn som enhver gravid kvinne har i hodet. Sjarmen symboliserer den ubetingede gjensidige tillitsbåndet mellom spedbarn og mor og hyller denne tilliten. Baby Sam er på verdenstoppen, trygg, sunn og lykkelig. Bæreren bærer babyen med stolthet og presenterer seg som en selvsikker mor. Sjarmen er et band som sier: Stol på meg, du er elsket.

Prosjektnavn : Glueckskind, Designernes navn : Britta Schwalm, Kundens navn : Glueckskind.

Glueckskind Sjarm

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.