Designmagasin
Designmagasin
Multifunksjonelle Krykker

Lazarus

Multifunksjonelle Krykker en enkel, mulig ikke-elektrisk arbeidskraftmaskin, virkelig designet for funksjonshemmede sosial interaksjon og rehabilitering. For ikke å være vanskelig, imiterer den perfekt den vanlige menneskets gangprosess. For eksempel beveger du deg alltid på den andre siden av beinet. beinet funksjonshemmede kan klatre trapper med dette fordi det kan distribuere stokk. Også stokkene kan forvandles til en perfekt stol. Hvis ikke, laster Lazarus stokk. Som en medisinsk maskin er Lazarus effektiv fordi bruker gradvis og automatisk kan rehabilitere seg i normalt sosialt samspill, ikke slutte å jobbe for rehabilitering

Prosjektnavn : Lazarus, Designernes navn : Sung-Hyeon Yoo, Kundens navn : Mm, soulish apparel for world.

Lazarus Multifunksjonelle Krykker

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.