Designmagasin
Designmagasin
Halskjede Og Brosje

I Am Hydrogen

Halskjede Og Brosje Designet er inspirert av den neoplatoniske filosofien om makrokosmos og mikrokosmos, og ser de samme mønstrene gjengitt i alle nivåer av kosmos. Med henvisning til det gylne forholdet og retracement-sekvensen har halskjeden en matematisk design som etterligner phyllotaxis-mønstrene observert i naturen, sett i solsikker, tusenfryd og forskjellige andre planter. Den gylne torusen representerer universet, innhyllet i romtidens stoff. "I Am Hydrogen" representerer samtidig en modell av "The Universal Constant of Design" og en modell av selve universet.

Prosjektnavn : I Am Hydrogen, Designernes navn : Ezra Satok-Wolman, Kundens navn : Atelier Hg & Company Inc..

I Am Hydrogen Halskjede Og Brosje

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.