Designmagasin
Designmagasin
Halskjede Og Brosje

I Am Hydrogen

Halskjede Og Brosje Designet er inspirert av den neoplatoniske filosofien om makrokosmos og mikrokosmos, og ser de samme mønstrene gjengitt i alle nivåer av kosmos. Med henvisning til det gylne forholdet og retracement-sekvensen har halskjeden en matematisk design som etterligner phyllotaxis-mønstrene observert i naturen, sett i solsikker, tusenfryd og forskjellige andre planter. Den gylne torusen representerer universet, innhyllet i romtidens stoff. "I Am Hydrogen" representerer samtidig en modell av "The Universal Constant of Design" og en modell av selve universet.

Prosjektnavn : I Am Hydrogen, Designernes navn : Ezra Satok-Wolman, Kundens navn : Atelier Hg & Company Inc..

I Am Hydrogen Halskjede Og Brosje

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.

Designlegenden om dagen

Legendariske designere og deres prisbelønte arbeider.

Design Legends er ekstremt kjente designere som gjør vår verden til et bedre sted med sine gode design. Oppdag legendariske designere og deres innovative produktdesign, originale kunstverk, kreativ arkitektur, fremragende motedesign og designstrategier. Nyt og utforsk originale designverk fra prisbelønte designere, kunstnere, arkitekter, innovatører og merker over hele verden. La deg inspirere av kreative design.