Designmagasin
Designmagasin
Briller

Mykita Mylon, Basky

Briller MYKITA MYLON-kolleksjonen er laget av et lett polyamidmateriale med enestående individuell justerbarhet. Dette spesielle materialet er laget lag for lag takket være Selective Laser Sintering (SLS) teknikk. Ved å tolke den tradisjonelle runde og ovale runde panto-brilleformen som var moteriktig på 1930-tallet, legger BASKY-modellen til et nytt ansikt til denne brillekolleksjonen som opprinnelig var designet for bruk i sport.

Prosjektnavn : Mykita Mylon, Basky, Designernes navn : Mykita Gmbh, Kundens navn : MYKITA GmbH.

Mykita Mylon, Basky Briller

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.