Designmagasin
Designmagasin
Briller

Mykita Mylon, Basky

Briller MYKITA MYLON-kolleksjonen er laget av et lett polyamidmateriale med enestående individuell justerbarhet. Dette spesielle materialet er laget lag for lag takket være Selective Laser Sintering (SLS) teknikk. Ved å tolke den tradisjonelle runde og ovale runde panto-brilleformen som var moteriktig på 1930-tallet, legger BASKY-modellen til et nytt ansikt til denne brillekolleksjonen som opprinnelig var designet for bruk i sport.

Prosjektnavn : Mykita Mylon, Basky, Designernes navn : Mykita Gmbh, Kundens navn : MYKITA GmbH.

Mykita Mylon, Basky Briller

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Designlegenden om dagen

Legendariske designere og deres prisbelønte arbeider.

Design Legends er ekstremt kjente designere som gjør vår verden til et bedre sted med sine gode design. Oppdag legendariske designere og deres innovative produktdesign, originale kunstverk, kreativ arkitektur, fremragende motedesign og designstrategier. Nyt og utforsk originale designverk fra prisbelønte designere, kunstnere, arkitekter, innovatører og merker over hele verden. La deg inspirere av kreative design.