Designmagasin
Designmagasin
Hjullaster

Arm Loader

Hjullaster En laster som for det meste fungerer på ujevn grunn, kan føre til at føreren opplever alvorlig bevegelsessyke og også får dem til å føle rask tretthet. Imidlertid tillater 'ARM LOADER' gjenkjennelse av koordinatpunktene på bakken og hjelper førersetet til å være stabilt og ikke vakle. Derfor hjelper det sjåføren å ikke føle seg trøtt og lar dem utføre arbeidet sitt trygt.

Prosjektnavn : Arm Loader, Designernes navn : Hoyoung Lee, Kundens navn : DESIGNSORI.

Arm Loader Hjullaster

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.