Designmagasin
Designmagasin
Fotoinstallasjon

Decor

Fotoinstallasjon I et modellbygg vil jeg gi tanker rundt virkeligheten, at vi betrakter vår og ser på det som en scenografi til et innbilt scenario. Et scenario av natur sporadisk og forgjengelig. Hva som ligger bak det eller hva som vil skje når dekorformene kanskje ikke er en kommende apokalypse, men etableringen av en ny prosess. Nok et bilde av hva som kan skje når showet er over.

Prosjektnavn : Decor, Designernes navn : Johanna Mårtensson, Kundens navn : Johanna Mårtensson.

Decor Fotoinstallasjon

Dette eksepsjonelle designet er en vinner av platina designprisen i konkurranse om leketøy, spill og hobbyprodukter. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative leketøy-, spill- og hobbyprodukter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.