Designmagasin
Designmagasin
Se

Quantum

Se Jeg ønsket en annen form, en form som fremkalte tanker om sportsbiler og hurtigbåter. Jeg har alltid elsket utseendet til skarpe linjer og vinkler, og det dukket opp i designet mitt. Skiven presenterer en 3D-opplevelse for betrakteren, og det er flere "nivåer" i skiven som er synlige fra alle vinkler sen kan sees på. Jeg designet stroppfestet for å feste direkte i sen, med det endelige målet å gi brukeren en integrert og tredimensjonal opplevelse.

Prosjektnavn : Quantum, Designernes navn : Elbert Han, Kundens navn : Han Designs.

Quantum Se

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.