Designmagasin
Designmagasin
Hovedkvarter

Weaving Space

Hovedkvarter I dette prosjektet ble en brukt fabrikkbygning omgjort til et multifunksjonelt rom som inkluderer et utstillingslokale, en catwalk og et designkontor. Inspirert av “tøyveving” ble en aluminium-ekstrudert profil brukt som grunnkomponent i veggene. Ulike tettheter av ekstruderingene definerer forskjellige funksjoner i rommene. Fasadenes vegg ser ut som en stor kasse som alle uvedkommende kunne bli sperret fra. Inne i bygningen brukes ekstruderinger med lavere tetthet for å gjøre alle mellomrommene halvgjennomsiktige, for å oppmuntre til kommunikasjon mellom franchisetakere og designere.

Prosjektnavn : Weaving Space, Designernes navn : Lam Wai Ming, Kundens navn : PMTD Ltd..

Weaving Space Hovedkvarter

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.