Designmagasin
Designmagasin
Espressomaskin

Lavazza Tiny

Espressomaskin En liten, vennlig espressomaskin som bringer ekte italiensk kaffeopplevelse hjemmet ditt. Designet er med glede Middelhavet - sammensatt av grunnleggende formelle byggesteiner - og feirer farger og bruker Lavazzas designspråk i overflater og detaljer. Hovedskallet er laget av ett stykke og har myke, men nøyaktig kontrollerte overflater. Den sentrale kammen tilfører visuell struktur og frontalmønsteret gjentar det horisontale temaet som ofte er på Lavazza-produkter.

Prosjektnavn : Lavazza Tiny, Designernes navn : Florian Seidl, Kundens navn : Lavazza.

Lavazza Tiny Espressomaskin

Dette eksepsjonelle designet er en vinner av platina designprisen i konkurranse om leketøy, spill og hobbyprodukter. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative leketøy-, spill- og hobbyprodukter.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Noen ganger trenger du et veldig stort team av talentfulle designere for å komme med virkelig flotte design. Hver dag har vi et utpreget prisbelønnet innovativt og kreativt designteam. Utforsk og oppdag original og kreativ arkitektur, god design, mote, grafikkdesign og designstrategiprosjekter fra designteam over hele verden. La deg inspirere av de originale verkene fra stormesterdesignere.