Designmagasin
Designmagasin
Espressomaskin

Lavazza Tiny

Espressomaskin En liten, vennlig espressomaskin som bringer ekte italiensk kaffeopplevelse hjemmet ditt. Designet er med glede Middelhavet - sammensatt av grunnleggende formelle byggesteiner - og feirer farger og bruker Lavazzas designspråk i overflater og detaljer. Hovedskallet er laget av ett stykke og har myke, men nøyaktig kontrollerte overflater. Den sentrale kammen tilfører visuell struktur og frontalmønsteret gjentar det horisontale temaet som ofte er på Lavazza-produkter.

Prosjektnavn : Lavazza Tiny, Designernes navn : Florian Seidl, Kundens navn : Lavazza.

Lavazza Tiny Espressomaskin

Dette eksepsjonelle designet er en vinner av platina designprisen i konkurranse om leketøy, spill og hobbyprodukter. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative leketøy-, spill- og hobbyprodukter.

Designlegenden om dagen

Legendariske designere og deres prisbelønte arbeider.

Design Legends er ekstremt kjente designere som gjør vår verden til et bedre sted med sine gode design. Oppdag legendariske designere og deres innovative produktdesign, originale kunstverk, kreativ arkitektur, fremragende motedesign og designstrategier. Nyt og utforsk originale designverk fra prisbelønte designere, kunstnere, arkitekter, innovatører og merker over hele verden. La deg inspirere av kreative design.