Designmagasin
Designmagasin
Espressomaskin

Lavazza Tiny

Espressomaskin En liten, vennlig espressomaskin som bringer ekte italiensk kaffeopplevelse hjemmet ditt. Designet er med glede Middelhavet - sammensatt av grunnleggende formelle byggesteiner - og feirer farger og bruker Lavazzas designspråk i overflater og detaljer. Hovedskallet er laget av ett stykke og har myke, men nøyaktig kontrollerte overflater. Den sentrale kammen tilfører visuell struktur og frontalmønsteret gjentar det horisontale temaet som ofte er på Lavazza-produkter.

Prosjektnavn : Lavazza Tiny, Designernes navn : Florian Seidl, Kundens navn : Lavazza.

Lavazza Tiny Espressomaskin

Dette eksepsjonelle designet er en vinner av platina designprisen i konkurranse om leketøy, spill og hobbyprodukter. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative leketøy-, spill- og hobbyprodukter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.