Designmagasin
Designmagasin
Laboratorievannrensingssystem

Purelab Chorus

Laboratorievannrensingssystem Purelab Chorus er det første modulære vannrensesystemet designet for å passe individuelle laboratoriebehov og plass. Den leverer alle kvaliteter av renset vann, og gir en skalerbar, fleksibel, tilpasset løsning. Modulære elementer kan distribueres over hele laboratoriet eller kobles til hverandre i et unikt tårnformat, noe som minimerer systemets fotavtrykk. Haptiske kontroller tilbyr svært kontrollerbare doseringsstrømmer, mens en glorie lys indikerer Chorus 'status. Ny teknologi gjør Chorus til det mest avanserte systemet som er tilgjengelig, noe som reduserer miljøbelastningen og driftskostnadene.

Lysekronen

Bridal Veil

Lysekronen Denne kunsten - kunstgjenstand med lys på. Romslige rom med tak med kompleks profil, som cumulusskyer. Lysekrone passer i et rom, som jevnt strømmer fra frontveggen til taket. Krystall- og hvite emaljeblader i forbindelse med elastisk bøyning av tynne rør skaper et bilde av et flygende slør over hele verden. Overfloden av lyse og gylne glødende flygende fugler skaper en følelse av romslighet og glede.

Kredittkort Lojalitetsprogram

Education Currency

Kredittkort Lojalitetsprogram Dette er et co brand bankkort lojalitetsprogram sponset mellom utstederbank og partnerutdanningsinstitusjon som gir belønning i form av læringstimer rettigheter som akkumuleres til større enheter som er kredittid rettigheter gitt til kortholder med hans utgifter med kort, akkumulerte kredittid rettigheter vil bli løst når han tar utdanningskurs ved denne partnerutdanningsinstitusjonen. Til gjengjeld for gitte rettigheter til kreditttimer, vil banken inngå avtale om vekslingsgebyr med denne institusjonen. Prosjektmålet er å økonomisk støtte folk til å nå utdanningsmål og utdanningssektor.

Introduksjonsplass For Urmesse

Salon de TE

Introduksjonsplass For Urmesse En introduksjonsromsdesign på 1900m2 var påkrevd, før besøkende utforsket de 145 internasjonale klokkemerkene innen Salon de TE. For å fange besøksens fantasi om luksuriøs livsstil og romantikk ble en "Deluxe Train Journey" utviklet som hovedkonseptet. For å skape dramatisering ble mottakskonkurransen omgjort til et dagsstasjonstema sammen med interiørhallens kveldstogplattform med livlige størrelser på togvognsvinduer som gir ut historiefortelling. Til slutt åpner en multifunksjonell arena med en scene opp for de forskjellige merkede utstillingsvinduene.

Turistattraksjon

In love with the wind

Turistattraksjon Castle Forelsket i vinden er en bolig fra det 20. århundre som ligger i et landskap på 10 dekar nær landsbyen Ravadinovo, et område i hjertet av fjellet Strandza. Besøk og nyt verdenskjente samlinger, fantastisk arkitektur og inspirerende familiehistorier. Slapp av i idylliske hager, nyt skog og vandring ved innsjøen og kjenn eventyrets ånd.

Turistattraksjon

The Castle

Turistattraksjon Slottet er et privat prosjekt startet for tjue år siden i 1996 fra en drøm fra barndommen om å bygge eget slott, det samme som i eventyrene. Designeren er også arkitekt, konstruktør og landskapsdesigner. Hovedideen med prosjektet er å skape et sted for familie rekreasjon, som en turistattraksjon.