Designmagasin
Designmagasin
Boutique & Showroom

Risky Shop

Boutique & Showroom Risky shop ble designet og opprettet av smallna, et designstudio og vintagegalleri grunnlagt av Piotr Płoski. Oppgaven bød på mange utfordringer, ettersom butikken ligger i andre etasje i et husehus, mangler et butikkvindu og har et areal på bare 80 kvm. Her kom ideen om å doble området, ved å utnytte både plassen i taket så vel som gulvplassen. En gjestfri og hjemmekoselig atmosfære oppnås, selv om møblene faktisk henges opp ned i taket. Risikobutikk er designet mot alle regler (den trosser til og med tyngdekraften). Det gjenspeiler fullt merkevaren.

Øreringer Og Ring

Mouvant Collection

Øreringer Og Ring Mouvant Collection var inspirert av noen aspekter av futurismen, for eksempel ideene om dynamikk og materialisering av det immaterielle presentert av den italienske kunstneren Umberto Boccioni. Ørepynt og ring fra Mouvant Collection har flere gullfragmenter i forskjellige størrelser, sveiset på en slik måte at man oppnår en illusjon av bevegelse og skaper mange forskjellige former, avhengig av vinkelen som det visualiseres.

Vodka

Kasatka

Vodka "KASATKA" ble utviklet som en premium vodka. Designet er minimalistisk, både i form av flasken og i fargene. En enkel sylindrisk flaske og et begrenset utvalg av farger (hvitt, gråtoner, svart) fremhever den krystallinske renheten til produktet, og elegansen og stilen til en minimalistisk grafisk tilnærming.

Skøyte For Myk Og Hard Snø

Snowskate

Skøyte For Myk Og Hard Snø Den originale Snow Skate er her presentert i en ganske ny og funksjonell design - i mahogny av hardt tre og med løpere av rustfritt stål. En fordel er at tradisjonelle lærstøvler med hæl kan brukes, og som sådan er det ingen etterspørsel etter spesielle støvler. Nøkkelen til trening på skøyta er den enkle båndteknikken, ettersom design og konstruksjon er optimalisert med en god kombinasjon til skøytenes bredde og høyde. En annen avgjørende faktor er bredden på løperne som optimaliserer lederskøyta på solid eller hard snø. Løperne er i rustfritt stål og utstyrt med innfelte skruer.

Stadion Gjestfrihet

San Siro Stadium Sky Lounge

Stadion Gjestfrihet Prosjektet med de nye Sky-salongene er bare det første trinnet i det enorme oppussingsprogrammet som AC Milan og FC Internazionale, sammen med Milanos kommune, gjennomfører med sikte på å transformere San Siro stadion i et multifunksjonsanlegg som kan være vert for alle de viktige begivenhetene som Milano vil møte i løpet av det kommende EXPO 2015. Etter suksessen med skybox-prosjektet har Ragazzi & Partners gjennomført ideen om å lage et nytt konsept med gjestfrihetsrom på toppen av den store grand stand på San Siro Stadium.

Belysningsstruktur

Tensegrity Space Frame

Belysningsstruktur Tensegrity-rammelyset bruker RBFullers prinsipp om "Mindre for mer" for å produsere en lysarmatur med bare lyskilden og den elektriske ledningen. Tensegrity blir det strukturelle middelet som både arbeider gjensidig i kompresjon og spenning for å produsere et tilsynelatende diskontinuert lysfelt som bare er definert av dens strukturelle logikk. Skalbarheten og produksjonsøkonomien taler til en vare med endeløs konfigurasjon hvis lysende form grasiøst motstår tyngdekraften med en enkelhet som bekrefter paradigmet i vår epoke: Å oppnå mer mens du bruker mindre.