Designmagasin
Designmagasin
Hjemmelaget Pastamaskin

Hidro Mamma Mia

Hjemmelaget Pastamaskin Hidro Mama Mia er en sosiokulturell redning gjennom italiensk gastronomi. Ekstremt enkel å bruke, den er lett og kompakt, enkel å lagre og transportere. Det gir trygg høy produktivitet, og gir en hyggelig matopplevelse til familien i hverdagens liv og venners samspill. Motoren er helt integrert i girkassen, og tilbyr kraft, robusthet og sikker bruk, og gir også enkel rengjøring og støtte. Den kutter deig med ulik tykkelse, og kan tilberede en rekke retter: pasta, nudler, lasagne, brød, kringle, pizza og mer.

Hyperbil

Brescia Hommage

Hyperbil I tider med høyteknologiske alle digitale dingser, flathet på berøringsskjermer og rasjonelle ettvolumskjøretøyer, er Brescia Hommage-prosjektet en to-seters hyperbils designstudie som ble antatt som feiring til en tid der elegant enkelhet, høy berøringsmaterialitet, rå kraft, ren skjønnhet og den direkte forbindelsen mellom menneske og maskin var regelen for spillet. En tid da modige og geniale menn som Ettore Bugatti selv skapte mobile enheter som overrasket verden.

Svømmebassenger

Termalija Family Wellness

Svømmebassenger Termalija Family Wellness er den siste i rekken av prosjekter som Enota har bygget på Terme Olimia de siste femten årene og avslutter den komplette transformasjonen av spa-komplekset. Fra en avstand er formen, fargen og skalaen til den nye gruppert strukturen av tetraedriske volumer en fortsettelse av klyngen til de omkringliggende bygårdene, som visuelt strekker seg inn i hjertet av komplekset. Det nye taket fungerer som en stor sommerskygge og bruker ikke noe av det dyrebare uterommet.

Automatisk Juicemaskin

Toromac

Automatisk Juicemaskin Toromac er spesialdesignet med sitt kraftige utseende for å gi en ny måte å konsumere ferskpresset appelsinjuice på. Laget for maksimal juiceutvinning, er det for restauranter, kafeteriaer og supermarkeder, og den førsteklasses designen gir en vennlig opplevelse som gir smak, helse og hygiene. Den har et innovativt system som skjærer frukten vertikalt og klemmer halvdelene ved roterende trykk. Dette betyr at maksimal ytelse oppnås uten å klemme eller berøre skallet.

Ølmerke

Carnetel

Ølmerke Et øletikettdesign i jugendstil. Øletiketten inneholder også mange detaljer om bryggeprosessen. Designet passer også på to forskjellige flasker. Dette kan gjøres ganske enkelt ved å skrive ut designet på 100 prosent skjerm og 70 prosent størrelse. Etiketten er koblet til en database, som sikrer at hver flaske får et unikt fyllingsnummer.

Merkeidentitet

BlackDrop

Merkeidentitet Dette er et personlig merkevarestrategi og identitetsprosjekt. BlackDrop er en kjede av butikker og merkevarer som selger og distribuerer kaffe. BlackDrop er et personlig prosjekt som opprinnelig ble utviklet for å sette tonen og den kreative retningen for personlig frilans kreativ virksomhet. Denne merkeidentiteten er laget for å posisjonere Aleks som en pålitelig merkevarekonsulent i oppstartssamfunnet. BlackDrop står for et glatt, moderne, gjennomsiktig oppstartmerke som tar sikte på å bli et tidløst, gjenkjennelig, bransjeledende merke.