Designmagasin
Designmagasin
Utstillingshallen

City Heart

Utstillingshallen Fra byens arkitektur til indeks for å forstå og veie balansen i design, byens uttrykk kondensert i tre hjørnerom, gjennom bybygging og utvikling for å fremme bedrifter, byen og folks perspektiv om endringen av byen og urbane egenskaper og urbane klima folding i bytte for å uttrykke designerens forståelse av en by, se byens fortid mer for å se hans fremtid.

Prosjektnavn : City Heart, Designernes navn : Ling Zhou, Kundens navn : Zhou Decoration Design Co., Ltd..

City Heart Utstillingshallen

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Designlegenden om dagen

Legendariske designere og deres prisbelønte arbeider.

Design Legends er ekstremt kjente designere som gjør vår verden til et bedre sted med sine gode design. Oppdag legendariske designere og deres innovative produktdesign, originale kunstverk, kreativ arkitektur, fremragende motedesign og designstrategier. Nyt og utforsk originale designverk fra prisbelønte designere, kunstnere, arkitekter, innovatører og merker over hele verden. La deg inspirere av kreative design.