Designmagasin
Designmagasin
Utstillingshallen

City Heart

Utstillingshallen Fra byens arkitektur til indeks for å forstå og veie balansen i design, byens uttrykk kondensert i tre hjørnerom, gjennom bybygging og utvikling for å fremme bedrifter, byen og folks perspektiv om endringen av byen og urbane egenskaper og urbane klima folding i bytte for å uttrykke designerens forståelse av en by, se byens fortid mer for å se hans fremtid.

Prosjektnavn : City Heart, Designernes navn : Ling Zhou, Kundens navn : Zhou Decoration Design Co., Ltd..

City Heart Utstillingshallen

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.