Designmagasin
Designmagasin
Downlight Lampe

Sky

Downlight Lampe En lysarmatur som ser ut til å flyte. En slank og lett plate installert noen centimeter under taket. Dette er designkonseptet oppnådd av Sky. Sky skaper en visuell effekt som gjør at lysene ser ut til å være opphengt 5 cm fra taket, og gir dette lyset en personlig og annerledes stil. På grunn av sin høye ytelse er Sky egnet til å lyse fra høye tak. Den rene og rene designen gjør det imidlertid mulig å betrakte som et flott alternativ for å lyse opp enhver form for interiørdesign som ønsker å overføre et minimalt preg. Endelig design og ytelse, sammen.

Prosjektnavn : Sky, Designernes navn : Rubén Saldaña Acle, Kundens navn : Rubén Saldaña - Arkoslight.

Sky Downlight Lampe

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.