Designmagasin
Designmagasin
Vodka Flaske

Snowflake Vodka

Vodka Flaske Jeg ble inspirert av enkelheten og på samme tid kompleksiteten til en snøfnugg. Det meste av tiden går vi bare gjennom livet uten en gang å legge merke til all skjønnheten og kompleksiteten i tingene rundt oss. Naturen er full av enkle ting, men en du begynner å ta hensyn til, innser at de enkle tingene er langt mer kompliserte enn du trodde. Det var starten på designet mitt, for å prøve å tolke og skape en ny form for en flaske i full tilstrekkelighet med naturen. Akkurat som i naturen når vi zoomer inn på en kompleks form som kan sees vilkårlig for øyet, oppdager vi et geometrisk mønster.

Prosjektnavn : Snowflake Vodka, Designernes navn : Adrian Munoz, Kundens navn : Adrian Munoz.

Snowflake Vodka Vodka Flaske

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.