Designmagasin
Designmagasin
Diamantring

The Great Goddess Isida

Diamantring Isida er en 14K gullring som glir på fingeren for å skape et sjarmerende utseende. Fasaden på Isida-ringen er pyntet med unike elementer som diamanter, ametyster, sitriner, tsavoritt, topas og komplementert med hvitt og gult gull. Hver brikke har sitt eget spesifiserte materiale, noe som gjør det til en-av-en-slag. I tillegg reflekterer den flate, glasslignende fasaden på skiver av edelstener forskjellige lysstråler i forskjellige omgivelser, og gir ringen en eksklusiv karakter.

Prosjektnavn : The Great Goddess Isida, Designernes navn : Tatyana Raksha, Kundens navn : STDIAMOND.

The Great Goddess Isida Diamantring

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Noen ganger trenger du et veldig stort team av talentfulle designere for å komme med virkelig flotte design. Hver dag har vi et utpreget prisbelønnet innovativt og kreativt designteam. Utforsk og oppdag original og kreativ arkitektur, god design, mote, grafikkdesign og designstrategiprosjekter fra designteam over hele verden. La deg inspirere av de originale verkene fra stormesterdesignere.