Designmagasin
Designmagasin
Diamantring

The Great Goddess Isida

Diamantring Isida er en 14K gullring som glir på fingeren for å skape et sjarmerende utseende. Fasaden på Isida-ringen er pyntet med unike elementer som diamanter, ametyster, sitriner, tsavoritt, topas og komplementert med hvitt og gult gull. Hver brikke har sitt eget spesifiserte materiale, noe som gjør det til en-av-en-slag. I tillegg reflekterer den flate, glasslignende fasaden på skiver av edelstener forskjellige lysstråler i forskjellige omgivelser, og gir ringen en eksklusiv karakter.

Prosjektnavn : The Great Goddess Isida, Designernes navn : Tatyana Raksha, Kundens navn : STDIAMOND.

The Great Goddess Isida Diamantring

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.