Designmagasin
Designmagasin
Loft Bondetårn

Floating Nests

Loft Bondetårn Loft London Farm Tower i form av et tenkt gigantisk tre, i hvis kunstige krone to store loftformasjoner er plassert som flytende reir. Visjonen om en enestående livsglede (joie de vivre), samtidig som den utnytter hele Metropolitan-logistikken. "Flytende reirkonseptet" er basert på en høy utnyttelse av luftrommet over den respektive tomten i forbindelse med en minimal innvirkning på det tilgjengelige tomteområdet. Hovedutnyttelsen av alle reirnivåer er definert som en blanding av vertikalt jordbruk og beboelige loftområder.

Prosjektnavn : Floating Nests, Designernes navn : Peter Stasek, Kundens navn : London .

Floating Nests Loft Bondetårn

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Designlegenden om dagen

Legendariske designere og deres prisbelønte arbeider.

Design Legends er ekstremt kjente designere som gjør vår verden til et bedre sted med sine gode design. Oppdag legendariske designere og deres innovative produktdesign, originale kunstverk, kreativ arkitektur, fremragende motedesign og designstrategier. Nyt og utforsk originale designverk fra prisbelønte designere, kunstnere, arkitekter, innovatører og merker over hele verden. La deg inspirere av kreative design.